Нові деталі ДТП на Рівненщині: у автопригоді постраждали четверо жінок зі Сходу (+ФОТО)

Сьогодні, 27 травня, у ДТП, що трапилася на автодорозі Київ-Чоп поблизу села Гранівка Радивилівського району, постраждали четверо жінок зі Сходу України.

Про це інформує відділ комунікації Нацполіції Рівненщини.

«У мікроавтобусі, що перекинувся, перебувало восьмеро осіб, із яких двоє водіїв.

 

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди постраждали пасажири «Mercedes-Benz Sprinter»: 68-ми, 49-ти, 68-річні жительки міста Донецьк та 57-річна жителька міста Свердловськ Луганської області.

 

Лікарі швидкої медичної допомоги, які одразу прибули на місце події, трьом жінкам надали допомогу, однак від госпіталізації вони відмовились. Ще одну жінку із ушкодженням ноги лікарі госпіталізували до Радивилівської центральної районної лікарні», - зазначено в повідомленні.

Як стверджують у поліції, водії обох транспортних засобів були тверезі та у ДТП не постраждали. Всі обставини автопригоди наразі встановлюють фахівці.

Автомобілі зазнали значних ушкоджень і ремонту не підлягають, їх поміщено на штрафмайданчик м. Радивилів.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень