На Рівненщині поліціянта спіймали «на гарячому»

В одержанні неправомірної вигоди викрито лейтенанта Березнівського відділу поліції

31 березня 2016 року працівники прокуратури Рівненської області спільно зі співробітниками Управління Служби безпеки України в Рівненській області викрили поліцейського одного із районних відділень ГУ Національної поліції в Рівненській області під час вимагання та одержання 2 тис. грн неправомірної вигоди.

Заступник прокурора Рівненської області Андрій Боровик повідомив, що за вказані кошти слідчий поліції обіцяв не притягати громадянина до кримінальної відповідальності за фактом крадіжки.

Наразі з’ясовуються всі обставини вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди, поєднаної із вимаганням).

- Лейтенанту поліції оголошено підозру у вчиненні злочину. Його затримано в порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу та відсторонення від посади,  - поінформував прокурор.

Про це повідомили з Прес-служби прокуратури Рівненської  області.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень