На Рівненщині перевірять тарифи на газ та опалення

Йдеться про тарифи, до складу яких входить вартість природного газу

На Рівненщині створять робочі групи, які шукатимуть можливість зменшення комунальних тарифів. Вплинути на їх ціноутворення місцева влада зможе тільки розібравшись в структурі тарифу.

Департамент ЖКГ, енергетики та енергоефективності ОДА має створити робочу групу для перевірки чинних тарифів на опалення із використанням природного газу.

Ринок газу відкрив закон, що був прийнятий у 2015 році. Але сьогодні без втручання в ситуацію вже б у лютому його кубометр міг подорожчати до 12 гривень. Але цього не відбулося. Прийняті рішення і ціна за газ становить 6,99, за транспортування – 1,79», - каже голова ОДА Віталій Коваль.

В ОДА зазначають, що завдяки встановленій Урядом ціні на газ середня платіжка становитиме приблизно 40% від мінімальної зарплати. Тоді як у зимові місяці минулих років мешканці краю віддавали до 75% своїх доходів за комірне.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень