На Рівненщині офіційно з’явився перший приватний дитячий садочок

Заклад у Рівному отримав ліцензію на свою діяльність

Повна назва першого у Рівненській області приватного дошкільного закладу - приватний заклад дошкільної освіти «Baby Land». Він працюватиме у Рівному на вулиці Чорновола на території ЖК «На Щасливому».

У вівторок комісія з ліцензування освітньої діяльності погодила рішення щодо видачі ліцензії «Baby Land».
Згідно з статутом, новостворений заклад розрахований на 10 груп на 15-18 дітей дошкільного віку з денним режимом перебування.

- Вітаємо гарну ініціативу приватного бізнесу, зокрема забудовника у відкритті закладів соціальної сфери, а саме дитячого садка. Перша ластівка на Рівненщині вже скористалася напрочуд спрощеними умовами ліцензування. Чекаємо подібних ініціатив, − зазначила голова ліцензійної комісії, заступниця голови Рівненської ОДА Світлана Богатирчук-Кривко.

У закладі передбачені окремий спортивний та музичний зали та осередки для гри, відпочинку, харчування, прогулянок і все це завдяки великій площі приміщень.


Урочисте відкриття дитячого садочку «Baby Land» заплановане на 3 серпня об 11 годині.

 Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень