Кращі працюють з кращими: у ЖК «Spectrum» відкрився дитячий центр «Smart Kids»

Сучасному житловому комплексу – надсучасний дитячий садочок

ЖК «Spectrum» від зразкового забудовника «Реноме» відомий у Рівному своїми різнобарвними будинками. На його території відтепер розташовуватиметься не менш відомий приватний дитячий центр «Smart Kids».

Інтер’єр дитячого центру «Smart kids»

«Smart Kids» - це новий підхід до виховання дітей,  це відступ від «совкових» традицій у навчанні та навіть у оздобленні самих приміщень. Дитячий центр знаний своєю особливою методикою.

Місця для занять

Щодня дітки вивчають англійську мову в ігровій невимушеній формі. В переліку дитячих занять є LEGO education, Babywellness, театральна студія, музика і хореографія, шашковий та логічний клуб, казкотерапія, Discovery, Baby-Ейнштейн, терапія піском, Ушу та ще багато предметів, які цікаво було б відвідати навіть дорослим.

Пропозиції про співпрацю директор дитячого центру отримувала і від інших житлових комплексів міста. Проте, як стверджує директор «Smart Kids» Оксана Делеган:

В партнерстві важливо дивитися в один бік та мати спільні цінності, саме тому наш вибір впав на житловий комплекс «Spectrum».

Європейські рішення у будівництві житлового комплексу мали своє продовження не лише у методиці вихователів «Smart Kids», а й у інтер’єрі дитячого центру.

В цьому приміщенні будуть проводитися заняття з хореографії та театрального мистецтва

Місця для занять

Дизайн розроблений з урахуванням сучасних віянь і поєднує в собі модерн та екостиль. Кожне приміщення за розміром, кольором та навіть малюнками на стінах відповідає своїй ролі. Пастельні кольори та теплі відтінки роблять кімнати теплими та комфортними, а вдала комбінація металу і дерева, зелені та інсталяцій розвиває у діток змалку відчуття смаку.

Такий вигляд має вбиральня дитячого центру

Я – мама, тому я знаю, які питання турбують батьків, які шукають садочок для своєї дитини. І все, що зроблено для «Smart Kids» – зроблено як для себе, як для своєї дитини. Наша ціль – не робити з дітей вундеркіндів, забираючи у них хвилини безтурботного дитинства, а наповнювати цей час яскравими моментами, - ділиться пані Оксана.
 

Кімната для прийому їжі

Тож відтепер територія житлового комплексу «Spectrum» матиме свій острівець розумних дітей під назвою «Smart Kids», на якому назавжди поселяться дитячий сміх, інтелект та радощі.

Центр дитячого розвитку «Smart Kids» знаходиться на першому поверсі будинку «Оливкового»

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень