На Рівненщині обікрали пенсіонерів

Псевдосоцпрацівники винесли з помешкання 17 тис. грн.

У селі Малі Телковичі Володимирецького району двоє жінок, представившись соціальними працівниками, викрали у пенсіонерів 17 тисяч гривень. Однак відсутність грошей господарі виявили лише два дні потому, коли зловмисниці були вже далеко.

Минулої п’ятниці подружжя поралося по господарству, як до їхнього обійстя завітали двоє незнайомок. «Соціальні працівники» повідомили, що перевіряють розмір і вчасність виплати грошової допомоги.
Одна з жінок попросила записати дані пенсіонерів, з нею господарі попрямували до літньої кухні. А от де в той час була інша жінка, не звернули уваги.

І тільки в неділю, коли знадобилися гроші, 77-річна господиня виявила відсутність заощаджень у шухляді стола у будинку.
Відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана із проникненням у житло). Триває досудове розслідування.

Правоохоронці звертаються до усіх жителів Рівненщини:

Поліцейські звертаються до вас із засторогою бути уважними й обережними у спілкуванні з незнайомцями. Якщо їхня поведінка викликає у вас підозру, негайно телефонуйте в поліцію за номером «102». Чим оперативніше надійде інформація, тим більше шансів, що злочинців буде знайдено.


Відділ комунікації ГУНП
в Рівненській області

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень