На Рівненщині народний депутат побив священнослужителя високого сану

Принаймні відповідна заява надійшла до місцевих поліцейських

Корецький Свято-Троїцький монастир

За повідомленням прес-служби ГУ Нацполіції області, 23 червня, із письмовою заявою до поліції звернувся 39-річний киянин, вікарій Київської митрополії, щодо погроз йому фізичною розправою із боку народного депутата.

Слідчо-оперативна група встановила, що поблизу Корецького Свято-Троїцького жіночого монастиря виник конфлікт між 53-річним народним депутатом, жителем столиці, та священнослужителем, який приїхав на богослужіння. Як стверджує єпископ, народний обранець спровокував суперечку, ображав його нецензурною лайкою, погрожував фізичною розправою та намагався вчинити бійку через розбіжності у поглядах щодо українського православ’я.

Відомості за цим фактом внесені до Журналу єдиного обліку заяв та повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події.

Тим часом, імена учасників конфлікту на своїй сторінці у ФБ розкриває Степан Молчан, екс-депутат Рівненської обласної ради.

Вадим Новинський


За його твердженням, нардеп-нападник – олігарх Вадим Новінський, донедавна громадянин Росії, а також відомий захисник так званого “канонічного православ’я”.

Вадим Новинський та Віктор Янукович

Його підпис стоїть першим під зверненням представників «Опозиційного блоку» до Вселенського патріарха Варфоломія, в якому вони виступають за збереження канонічного православ’я в Україні та не надання автокефалії УПЦ.
[media=64600]

Натомість потерпілий - митрополит Переяслав-Хмельницький і Вишневський вікарій Київської митрополії Олександр Драбинко.

Олександр Драбинко та митрополит Володимир (Сабодан)

Відомий як «права рука» покійного предстоятеля УПЦ (МП) Володимира.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень