Міській владі однаково, на що брати кредит

Бо дуже вигідні умови

Рівнерада прийняла рішення взяти участь в проекті Європейського інвестиційного банку, який виділив 400 мільйонів євро на заходи енергозбереження в Україні. В разі успішної участі Рівному нададуть 5,5 мільйонів.

Основний акцент при виборі об’єктів для утеплення робився на школи та ДНЗ, тому в нашому місті гроші підуть на школи №18, №26 та №27.

Відсоткова ставка на цей кредит становить 1,31 річних. І хоча вона й може незначною мірою мінятися в залежності від інфляції, міський голова Володимир Хомко все ж вважає, що це дуже вигідний крок для міста:

Кредит цей вигідний. Без різниці, на що ми його беремо. Тому що процентна ставка настільки низька, що вона втричі менша, ніж коефіцієнт інфляції. Тому ці гроші вигідно взяти в будь-якому разі, ніж потратити свої. Плюс рік відтермінування. Ну, але чи його ще дадуть – це ще не факт, це ми лише отримали дозвіл.

Кредит надається на термін в 22 роки з пільговим періодом  - 5 років, тобто 5 років місто зможе користуватися коштами, не сплачуючи ставку. Термін окупності заходів енергозбереження в місті складе від 4 до 12 років.

Проте, чи виділять гроші для Рівного – поки питання часу.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень