На Рівненщині молодик викрав три мотоцикли (ФОТО)

Його знайшли. Мотоцикли також

Два транспортні засоби однієї ночі та ще один трьома тижнями раніше зникли із підсобних приміщень жителів Дубровицького району. В результаті проведених розшукових заходів поліцейські встановили особу, причетну до злочинів. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції у Рівненській області:

Власних мотоциклів не виявили другого вересня вранці двоє жителів села Підлісне. Відкривши защіпку в підсобному приміщенні, невідома особа незаконно заволоділа їхніми транспортними засобами. В аналогічний спосіб 14-го серпня зник ще один двоколісний, який належить жителю села Вербівка.

Відомості за усіма фактами внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань. У результаті проведених розшукових заходів правоохоронці вийшли на слід зловмисника. Ним виявився 20-річний житель села Великі Цепцевичі Володимирецького району. Всі три викрадених мотоцикли поліцейські вилучили у нього за місцем проживання.

Чоловікові повідомлено про підозру. Поліцейські перевіряють його також на причетність до інших аналогічних злочинів. За скоєне йому загрожує від п’яти до десяти років позбавлення волі. Мотоцикли повернули власникам.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень