Крадій з Корця переховувався від поліції в циганському таборі на Вінничині (ВІДЕО)

Каже: «Крав, бо хотілося пригод»

25-річного кореччанина та двох його спільників затримали оперативники за скоєння семи крадіжок із помешкань. Спочатку про крадіжку повідомив 30-річний житель Рівного.

У Корець він приїздить рідко, аби навідатись до свого обійстя, де наразі ніхто не проживає. З’ясувалося, що будинок обікрали у листопаді-грудні торік.

Зловмисники через пошкоджене вікно проникли до будинку, звідки викрали газовий котел, алюмінієві радіатори, металобрухт і навіть чотири килими. А з іншого господарства невідомі викрали два алюмінієвих бідони.

Також, злочинці обікрали будинок 53-річної жительки Києва, коли та приїхала у село Користь. Господарка виявили, що в будинку зникли музичний центр, речі домашнього вжитку

та знову ж таки шість алюмінієвих бідонів.

Правоохоронці за всіма фактами крадіжок з проникненням у приміщення розпочали досудові розслідування, розповідає прес-офіцер Нацполіції Рівненської області Марія Юстицька:

В ході слідства правоохоронці встановили, що до скоєних злочинів причетний 25-річний мешканець Корця. Чоловік має дружину та дитину, однак за місцем проживання був відсутній. Поліцейські розшукали його у місті Козятин Вінницької області, де він переховувався у таборі ромів (циган).

Невдовзі викрили і його двох поплічників - 20-ти та 24-річних жителів Корця. Чоловіки розповіли поліцейським, що до обійстя, яке належить рівнянину, вони «навідувались» чотири рази. Усе крадене продавали на ринках Рівного, Корця та Новоград-Волинська.

Чоловіки, пояснили, що крали, бо прагнули пригод під дією алкоголю. Тож тепер, тьом любителям пригод не бачити волі найближчих шість років.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Теги: крадії
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень