На Рівненщині викрили серійних крадіїв

За повідомленням місцевої прокуратури, нині завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно трьох жителів м.Рівного, які вчинили низку крадіжок на території Рівненського району.

В ході досудового розслідування, що здійснювалось Рівненським районним відділенням поліції, встановлено, що вказані особи, попередньо змовившись, протягом тривалого часу вчиняли крадіжки електроінструментів та іншого майна із новобудов та підсобних приміщень.

Зібраними доказами підтверджено участь зловмисників у 4 епізодах злочинної діяльності, їх діями завдано збитків громадянам на загальну суму понад 16 тис грн. 

За ініціативою прокуратури суд обрав для усіх підозрюваних запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

На даний час обвинувальний акт стосовно чоловіків скеровано до Рівненського районного суду для розгляду по суті.

Крім того, у ході слідства здобуто докази причетності вказаних осіб до вчинення аналогічних крадіжок на території Рівненської області, на даний час  досудове розслідування цих фактів ще триває. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень