На Рівненщині призначено заступників прокурора

Як повідомляє прес-служба прокуратури у Рівненській області, наказами Генерального прокурора України від 03.08.2016 призначено:

- старшого радника юстиції Ольшанецького Ігоря Володимировича на посаду першого заступника прокурора Рівненської області;

- старшого радника юстиції Ільящука Тараса Михайловича на посаду заступника прокурора Рівненської області;

- старшого радника юстиції Вороніна Олександра Володимировича на посаду заступника прокурора Рівненської області.

 

Ольшанецький Ігор Володимирович – народився у 1977 році в Львівській області. Вищу юридичну освіту здобув у Львівському державному університеті ім.І.Франка. В органах прокуратури працює з 2000 року. Обіймав прокурорсько-слідчі посади, у тому числі керівні, в органах прокуратури Львівської, Рівненської областей та Генеральній прокуратурі України.

До призначення заступником прокурора Рівненської області працював начальником відділу нагляду за додержанням законів при виконанні судових рішень у кримінальних провадженнях та інших примусових заходів щодо неповнолітніх управління ювенальної юстиції Генеральної прокуратури України.

Ільящук Тарас  Михайлович народився у 1977 році в м. Львові, вищу юридичну освіту здобув у Львівському державному університеті ім.І.Франка.

Розпочав трудову діяльність в органах прокуратури Рівненської області у 1999 році. Обіймав різні прокурорсько-слідчі посади, у тому числі керівні. До призначення заступником прокурора Рівненської області працював прокурором відділу нагляду за додержанням законів територіальними органами поліції при провадженні досудового розслідування та підтриманням державного обвинувачення управління нагляду у кримінальному провадженні прокуратури Рівненської області.

Воронін Олександр Володимирович  народився у 1975 році в м.Києві. Вищу освіту здобув у Київському національному державному університеті ім.М.Драгоманова та Львівському державному університеті ім.І.Франка.

Розпочав трудову діяльність в органах прокуратури у 1999 році. Обіймав прокурорсько-слідчі посади, у тому числі керівні, в органах Тернопільської та Львівської областей, а також військовій прокуратурі Західного регіону України. До призначення заступником прокурора Рівненської області перебував на посаді начальника управління представництва інтересів громадянина або держави в суді прокуратури Львівської області.

 

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень