На Рівненщині інвестор втричі збільшить кількість робочих місць

Іноземний інвестор, власниця компанії «Морган Феніче», пані Лорайн МакМахон анонсувала плани щодо розширення виробництва на Рівненщині.

Про це пише прес-служба Рівненської ОДА.

Зазначається, що підприємство є найбільшим виробником м'яких меблів в Україні. За підсумками 2015 року компанія «Морган Феніче» збільшила дохід на 39%. Продукція поставляється на німецький, французький, британський, польський та австрійський ринки.

Протягом трьох найближчих років планують збільшення виробничих потужностей та встановлення додаткового обладнання. Завдяки такій модернізації обсяги виробництва і експорту мають підвищитися у 3,4 рази.

Також заплановано розширення наявних площ на 18 тисяч квадратів.

Такі плани власників компанії включають додаткові інвестиції у розмірі 280 мільйонів гривень.

«У нас є серйозні плани щодо подальшого розширення бізнесу на Рівненщині. Такий проект дозволить збільшити кількість робочих місць майже утричі – з 750 до 2 100», – зазначила пані Лорайн МакМахон.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень