На Рівненщині зіткнулися два мотоциклісти (ФОТО)

Травмовано четверо осіб

У понеділок, 6 червня, четверо жителів села Тинне Сарненського району потрапили в ДТП.

Близько другої години ночі 18-річний водій мотоцикла «Pantera», об’їжджаючи яму, виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся із іншим мотоциклістом. Усіх учасників автопригоди госпіталізували до лікарні.

Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції Рівненщини.

«Водій мотоцикла «Pantera» отримав закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та відкритий перелом ноги. У пасажирів, 18-річної дівчини – повна ампутація пальця на руці, а у 17-річної – відкритий перелом ноги. У їхнього 29-річного односельця, водія мотоцикла «ІЖ», – перелом передпліччя.

 

Усі вони наразі перебувають у травматологічному відділенні Сарненської центральної районної лікарні», – зазначено у повідомленні правоохоронців.  

Поліцейські з’ясували, що обидва транспортних засоби не зареєстровані у встановленому законодавством порядку.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України.

Проводиться досудове розслідування.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень