На Рівненщині інтернатівці катались із чужинцем

В машину до чоловіка вони потрапили з дозволу заступнику директора з виховної роботи Вербської санаторної ЗОШ-інтернат, а згодом потрапили у ДТП.

Жінці, яка відпустила вихованців за межі закладу, оголошено догану. Такі висновки оприлюднила створена комісія, яка проводила службове розслідування стосовно випадку залишення території навчального закладу трьома його вихованцями. За їх інформацією, у суботу, 12-го вересня, троє хлопців – вихованців Вербської санаторної ЗОШ-інтернат, вирішили погостити у свого однокласника (пограти у комп’ютерні ігри), який мешкає у селі Птича. Залишити територію закладу їм дозволила заступник директора з виховної роботи. Жінка, зустрівши знайомого водія, який рухався у це ж село, попросила підвезти вихованців. Однак, через годину діти повернулись і розповіли, що потрапили у ДТП. Жодних пошкоджень після огляду лікаря-педіатра у дітей не виявлено.

Начальник управління освіти і науки Рівненської ОДА Григорій Таргонський зазначив:

– Це недопустимий випадок, коли неповнолітні діти залишають територію школи-інтернату без супроводу батьків або осіб, що їх заміняють. На превеликий жаль, він мав місце у Вербському закладі. За цей вчинок ми оголосили заступнику директора з виховної роботи догану. Щодо оприлюдненої інформації на кількох місцевих ЗМІ про "експлуатацію дітей з інтернату за гроші" готовий негайно втрутитись у ситуацію з метою припинення таких або подібних дій у закладі, якщо вони мають місце. Проте в зазначених матеріалах відсутні будь-які прізвища тих, хто може підтвердити таку інформацію. Тож звертаюсь до усіх, хто може володіти подібними фактами, повідомити обласне управління освіти і науки у будь-який зручний спосіб.

Про виподок повідомила прес-секретар управління освіти і науки Людмила Деркач.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень