На Рівненщині інтернатівці катались із чужинцем

В машину до чоловіка вони потрапили з дозволу заступнику директора з виховної роботи Вербської санаторної ЗОШ-інтернат, а згодом потрапили у ДТП.

Жінці, яка відпустила вихованців за межі закладу, оголошено догану. Такі висновки оприлюднила створена комісія, яка проводила службове розслідування стосовно випадку залишення території навчального закладу трьома його вихованцями. За їх інформацією, у суботу, 12-го вересня, троє хлопців – вихованців Вербської санаторної ЗОШ-інтернат, вирішили погостити у свого однокласника (пограти у комп’ютерні ігри), який мешкає у селі Птича. Залишити територію закладу їм дозволила заступник директора з виховної роботи. Жінка, зустрівши знайомого водія, який рухався у це ж село, попросила підвезти вихованців. Однак, через годину діти повернулись і розповіли, що потрапили у ДТП. Жодних пошкоджень після огляду лікаря-педіатра у дітей не виявлено.

Начальник управління освіти і науки Рівненської ОДА Григорій Таргонський зазначив:

– Це недопустимий випадок, коли неповнолітні діти залишають територію школи-інтернату без супроводу батьків або осіб, що їх заміняють. На превеликий жаль, він мав місце у Вербському закладі. За цей вчинок ми оголосили заступнику директора з виховної роботи догану. Щодо оприлюдненої інформації на кількох місцевих ЗМІ про "експлуатацію дітей з інтернату за гроші" готовий негайно втрутитись у ситуацію з метою припинення таких або подібних дій у закладі, якщо вони мають місце. Проте в зазначених матеріалах відсутні будь-які прізвища тих, хто може підтвердити таку інформацію. Тож звертаюсь до усіх, хто може володіти подібними фактами, повідомити обласне управління освіти і науки у будь-який зручний спосіб.

Про виподок повідомила прес-секретар управління освіти і науки Людмила Деркач.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень