Вихідні вразили кількістю потерпілих у ДТП

Три особи загинули, шістнадцять отримали поранення внаслідок ДТП, що сталися в Рівненській області

Зокрема, смертельна ДТП сталася в суботу ввечері у Зарічному. На вулиці Центральній водій автомобіля «ВАЗ-2109» збив двох пішоходів. На людей наїхав ще й інший автомобіль, що рухався дорогою - «Мерседес Віто». 33-річний потерпілий помер на місці пригоди, 35-річному чоловікові вдалося вижити. Він проходить лікування в травматології Зарічненської райлікарні.       

Вже у неділю у селі Вербень Демидівського району водій автомобіля «Opel Frontera» з‘їхав у кювет. Причину ДТП з'ясовують правоохоронці. Між тим, вона стала фатальною для водія транспортного засобу. 34-річний чоловік від отриманих травм загинув на місці пригоди; 55-річна  пасажирка автомобіля, жителька Демидівського району, була госпіталізована в реанімаційне відділення Демидівської райлікарні.

У Володимирецькому районі 26-річний водій мотоцикла в‘їхав у задню ліву частину ВАЗівки, що рухалася у попутному напрямку. Пасажири легковика не постраждали. Водій мотоцикла потрапив до реанімації, а його 35-річний пасажир від отриманих тілесних ушкоджень загинув.

В суботу у Великій Омеляні на трасі Київ-Чоп "Форд Мондео" врізався у металеве дорожнє огородження і з‘їхав у кювет. Четверо пасажирів легковика отримали незначні тілесні ушкодження. На щастя, жоден з них госпіталізації не потребував.

У Рівному на вулиці Київській  водій  «Шевроле Лачетті» збив пішохода. 33-річний потерпілий проходить лікування у Рівненській обласній лікарні.

Також у Рівному на перехресті вулиць Черняка-Шухевича-Дундича сталося зіткнення автомобілів "Міцубісі Лансер" та  «Фольксваген Кадді». Водій "Міцубісі"отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована в нейрохірургію.

Троє людей потрапили на лікарняні ліжка внаслідок з‘їзду у кювет поблизу села Костянтинівка Сарненського району автомобіля "ЗАЗ 1102".

У неділю двох двадцятирічних пішоходів у Бистричах Березнівського району збив водій ВАЗівської шістки. Обидва не потребували госпіталізації.

У Рівному вчора зіткнулись  «Хонда Пілот» та  «Audi 80», пасажирка останньої проходить лікування в обласній лікарні. В селі Мощаниця Острозького району водій автомобіля «ВАЗ-21063», який зник з місця автопригоди, збив 20-річну місцеву жительку. Потерпіла проходить курс лікування, а міліція розшукує водія.  

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень