На Рівненщині діяла секретна лабораторія зі створення надлюдини (ВІДЕО)

У ній проводили садистські експерименти над людьми

Фото з сайту "Громкие дела"

Прихована лабораторія німецьких нацистів Аненербе діяла у таємних кімнатах військової фортеці - Тараканівського форту в Дубенському районі.

Сергій, комендант Тараканівського форту розповідає:

Коли радянські війська прийшли сюди у форт, вони знайшли цей колодязь, спустилися вниз і знайшли там броньовані двері, на яких була абревіатура організації Аненербе. Німецькі частини, які відступали, планували повернутися назад, тому вони залишили солдатів на нижніх рівнях, саме в тій лабораторії. І цих солдатів, схоже, створювали спеціально з підрозділом Аненербе.

Очевидці стверджують, що тут відбуваються аномальні явища. А ще це місце називають місцем привидів.

Десять років тому ми проводили тут дослідження, то в цьому районі стався дуже потужний вибух. Вібрації пройшли по стінах. Періодично ми зустрічаємо тут привид солдата польської армії, німецького солдата, привид жінки. Пік активності їх, як визначили прилади, починається з 19 години. Неодноразово вже туристи, які приїжджали у форт, бачили цих привидів.

Більше цкіавого можна дізнатися з відео телеканалу "2+2":

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень