На Рівненщині чоловіка побили до смерті

У селі Даничів Корецького району на узбіччі неподалік магазину місцеві мешканці виявили 68-річного односельця та викликали швидку медичну допомогу. Однак лікарі лише констатували смерть чоловіка.

Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції Рівненщини.

«Поліцейські встановили, що напередодні, 28 травня, до 53-річної жительки Даничева навідалися сестра із 45-річним співмешканцем. У цей час у будинку вже перебував 68-річний односелець. Між чоловіками, які обоє були напідпитку, виникла суперечка, яка переросла у бійку. Від отриманих травм пенсіонер помер наступного дня.

 

Зі слів кривдника, він почав бити односельця після того, як сам отримав кілька стусанів кулаками, а тоді ще й совком», – інформують правоохоронці.

Згідно з висновком судово-медичної експертизи смерть настала внаслідок закритої черепно-мозкової травми з крововиливами в речовину та під оболонку головного мозку, закритої травми грудей, переломів ребер.

За фактом умисного нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого, відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України. Чоловікові повідомили про підозру, наразі вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

Зловмиснику загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень