Затримали злочинців, що зв’язали сім’ю з дітьми і викрали у них 20 тисяч доларів

Правоохоронці оперативно встановили місце перебування та затримали чотирьох осіб, причетних до розбійного нападу у с. Кухітська воля, що на Зарічненщині. Зараз вони дають покази.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП в Рівненській області.

Нагадаємо, четверо чоловіків у масках та зі зброєю 26 травня вночі увірвалися в будинок подружжя в селі Кухітська Воля, що на Зарічненщині. Невідомі зв’язали батьків і дітей та вимагали гроші. Вистреливши дружині у ногу, розбійники забрали 20 тисяч доларів США та зникли.

Коли нападники залишили помешкання, першій вдалося звільнитися матері, яка перекусила скотч на руках та допомогла всім іншим. Наручники, які були на господареві, розрубали сокирою. Лікарі швидкої медичної допомоги госпіталізували жінку до Зарічненської ЦМЛ із пораненням лівої ступні.

Поліцейські встановили, що до злочину причетний 21-річний племінник дружини, який проживає на Волині.

Також встановлено місце знаходження осіб, причетних до скоєння розбійного нападу. Частина з них поїхала автобусом до Одещини, а частина – автомобілем. Ще одного затримали на Волині. Усі четверо зараз дають покази. Проводяться заходи щодо встановлення інших осіб, причетних до резонансного злочину.

Чоловіків віком 24-х, 27-ми та 28-ми років, жителів Одеси, і 21-річного жителя Волинської області, затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про обрання їм міри запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень