На Рівненщині чоловік намагався накласти на себе руки, вистреливши собі у груди

З чого стріляв - невідомо

Постріл, який пролунав на подвір’ї, почула співмешканка жителя Сарненського району та одразу викликала місцевого фельдшера.

Чоловіка врятували, він у лікарні. Поліцейські з’ясовують, що підштовхнуло його до такого вчинку.
Слідчо-оперативна група на місці події з’ясувала, що вчора близько 23 години між 36-річним жителем села Чемерне та його цивільною дружиною виник конфлікт. Обурений чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, вийшов з будинку та на власному подвір’ї здійснив постріл собі у груди.
Лікарі швидкої медичної допомоги, які прибули за викликом, із проникаючим вогнепальним пораненням грудної клітини госпіталізували чоловіка, який був при свідомості, до хірургічного відділення Сарненської центральної районної лікарні.
Також поліцейські з’ясували, що чоловік зловживає спиртними напоями та неодноразово погрожував рідним, що вкоротить собі віку.
Під час огляду місця події правоохоронці зброї, з якої був здійснений постріл, не виявили. Аби встановити, з чого чоловік наніс собі тілесні ушкодження, наразі на місці події слідчі проводять додатковий огляд місця скоєння правопорушення. На обліку в правоохоронних органах як власник будь-якої зброї чоловік не перебуває. Господиня теж не змогла пояснити працівникам поліції, де співмешканець узяв зброю.
Наразі чоловіка прооперовано, стан його стабільний. Відомості за цим фактом внесені до Журналу єдиного обліку заяв та повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події. Поліцейські за цим фактом проводять перевірку.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень