Сьогодні до Рівного завітає старший розробник найбільшої української ІТ-компанії

Для того, аби розкрити секрети програмування

Сьогодні, 12-го березня, о 12.30 до Рівного завітає старший розробник найбільшої української ІТ-компанії «EPAM», рівнянин Олександр Семенов, щоб взяти участь у майстер-класі, на якому розкриватимуть секрети успішних починань у сфері ІТ.

Окрім нього, на майстер-класі під назвою «Як розпочати кар’єру в ІТ?» виступлять директор рівненського віділення «SoftServe» Сергій Сидорчик та керівник технічного відділу Видавничого дому «ОГО» Сергій Шагоферов.

На учасників заходу чекають практичні поради від спеціалістів ІТ-сфери: програмістів, дизайнерів, керівників ІТ-компаній про те, з чого почати свій шлях до ІТ та які навики потрібно розвивати, щоб стати успішним у цій галузі. Реальні історії справжніх спеціалістів про те, як опанувати ІТ-професію, де знайти перші замовлення, як стати співробітником успішної ІТ-компанії або фрілансером.

Подія відбуватиметься у конференц-залі Комп’ютерної Академії ШАГ за адресою вул. Соборна, 16.

Вхід тільки для зареєстрованих учасників!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень