На Рівненщині – нові директори (ФОТО)

Їх призначила обласна рада

Керівників восьми закладів і підприємств обрали на сесії Рівненської обласної ради.

Директором «Управління майновим комплексом» став депутат обласної ради Андрій Пехотін. За нього проголосували 45 депутатів.

Його обрали з-поміж інших двох претендентів – Анатолія Іванченка та Валентина Кирилюка, який очолював управління з 2013 року.

Андрій Бортнік став директором «Обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф». Він працював на посаді головлікаря цього закладу протягом семи років.

Гендиректором «Рівненського обласного центру реабілітації дітей з органічними ураженнями центральної нервової системи з порушенням психіки та паліативної допомоги дітям» обрали Володимира Боярчука.

Олег Колбач очолить «Рівненський обласний центр психічного здоров’я» уже вдруге. 

 «Урвенським психоневрологічним інтернатом» керуватиме Олександр Бухало.

Леонід Камлочук отримав схвалення депутатів у боротьбі за посаду керівника КЗ «Обласна школа вищої спортивної майстерності».

Директором «Рівненського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді» буде Володимир Южаков. 

На посаду керівника Обласної станції юних туристів претендували чотири особи. Депутати обрали Ірину Євушко. Її суперниками у боротьбі за крісло директора були Андрій Герасимчук, Ігор Кравець та Ольга Криж. 

Без «голови» залишився «Навчально курсовий-комбінат». Депутати не проголосували за Володимира Маліченка, який був єдиним кандидатом на посаду керівника.

Голова обласної ради має підписати контракти з усіма обраними керівниками терміном на три роки.  

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень