На Рівненщині 2019-й збираються проголосити Роком Степана Бандери

Та Роком ОУН

З такою пропозицією до гуманітарної комісії облради звернулася Рівненська обласна спілка офіцерів України.

За словами заступника голови організації Віктора Грицюти, молодь повинна пам’ятати про подвиги своїх предків, які боролися та гинули за вільну Україну:

Нам треба починати виховувати підростаюче покоління у дусі патріотизму та любові до України, а також відновлювати історію, яка потягом ХХ ст. була знищена – вбивалася, висилалася в Сибір і людям насаджувалися інші цінності.

Члени комісії одноголосно підтримали це звернення і рекомендували винести питання на чергову сесію облради.

Між іншим, таке ж рішення уже прийняли депутати Тернопільської, Івано-Франківської, Львівської та Закарпатської обласних рад.

Нагадаємо, 1 січня в Україні відзначили 110-річницю з дня народження видатного політичного діяча, лідера та голови Проводу ОУН (б), політичного в’язня концтабору Заксенгаузен Степана Бандери. Крім того, у 2019 році виповнюється 90 років з моменту створення Організації українських націоналістів (ОУН).

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень