На популярному курорті через локдаун почався голод. Недоїдає навіть середній клас

Кількість голодний зростає і в містах

На частині територій індонезійського острова Балі почався масовий голод через зниження потоку туристів. Про це повідомляє Al-Jazeera.

Ми бачимо багато голодних людей, які не їли по кілька днів, не маючи коштів на покупку їжі - їх тисячі, - сказала представниця благодійної організації Сара Чапман.

Як стверджують журналісти, через зубожіння місцевого населення проблема голоду поширилася на цілі міські райони.

До слова, голод був проблемою на Балі й раніше.

Як приклад, волонтери наводять округ Карангасем. Це схід острова, куди й раніше мало стікалися туристи. Місцеве населення переважно мешкало в селах без електроенергії та комунікацій, із досить бідним ґрунтом, що ускладнювало вирощування сільськогосподарських культур.

В Карангасемі голодував кожен третій мешканець. Іноді недоїдання призводило й до фізіологічних проблем: сліпоти чи атрофії м’язів.

Тепер голод на Балі став не лише проблемою цього округу, розповідає волонтер Діджей Дентон. Він охопив майже увесь острів і недоїдає навіть середній клас. Раніше частина мешканці бідного Карангасему жила на кошти родичів, які працюють у сфері послуг. Тепер не стало й цього джерела ресурсів для проживання.

Нині зростає число «ковід-бідняків» - людей, які втратили можливість заробити собі на прожиток через епідемію.

Це люди середнього класу, які раніше мали роботу. Вони можуть виглядати нормально, тому що у них нове взуття або мотоцикл, але насправді вони теж бідують, - розповів керівник благодійної організації Scholars of Sustenance Foundation Bali Діджей Дентон.

Сфера послуг – це 60% ВВП острова Балі. Пандемія ліквідувала майже 150 тисяч робочих місць, тож рівень безробіття зріс до 5,6%. Раніше волонтери лікували від хронічного та сильного недоїдання близько 2,5 тисяч мешканців острова, тепер ця кількість різко зростає.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень