На «Моріоні» у центрі Рівного майже добу тривали сутички (ВІДЕО)

Поліція відкрила два кримінальні провадження

Вчора, у понеділок, 12 березня, невідомі проникли на ринок «Моріон» та побили директора цього підприємства Павла Маковецького.

Поліцейські приймають заяву від директора підприємства «Моріон» Павла Маковецького

Про ситуацію повідомив представник власників «Моріону»:

Інцидент стався напередодні близько 18.30, один з активних учасників угруповання екс-орендарів ринку заблокував своїм автомобілем виїзд з ринку. Павло Маковецький вийшов, аби спробувати владнати ситуацію, після чого на нього було вчинено напад. На щастя, охороні ринку та представникам патрульної поліції вдалося врятувати його від розправи. До слова, вгамовувати хуліганів прибуло відразу чотири наряди патрульної поліції. Зауважимо, що вчора, 12 березня, група так званих активістів-підприємців, упродовж всього дня двічі намагалася силою проникнути на територію ринку.

Представник власників ринку надав відео з камер спостереження і стверджує, що на відео чітко видно зумисне пошкодження майна підприємства:

Враховуючи, що це не перша спроба організованої групи осіб проникнути на ринок, у вихідний, санітарний день, адміністрацією було вжито відповідних заходів з укріплення брами. Тож намагання так званих активістів проникнути на ринок не увінчались успіхом. Чоловіки, особи яких встановлюватимуть правоохоронні органи, змогли лише пошкодити обшивку воріт.

Агресивні дії екс-орендарів дирекція пов’язує з останнім рішенням Господарського суду Рівненської області. За позовом МПП «Моріон» проти підприємця Сергія Яганова суд зобов’язав відповідача звільнити займане ним на ринку «Моріон» торгове місце та відшкодувати на користь позивача несплачену ним раніше орендну плату.

До слова, подібне рішення Господарський суд виніс і у справі проти ще одного активного учасника групи псевдоактивістів, підприємця Сергія Чайки.  

У міськвідділі поліції нам підтвердили той факт, що конфлікт на території ринку «Моріон» напередодні був. За фактом нанесення легких тілесних ушкоджень правоохоронці порушили два кримінальні провадження.

Додамо, що зранку, 13 березня, тобто сьогодні, на ринку теж були сутички.

За нашою інформацією, активісти напали на охоронців. Цей факт також підтвердили у поліції.

Нині тривають усі необхідні перевірки.

Додамо, що ми зв’язувались із обома сторонами конфлікту і запросили їх на «Відкритий мікрофон» на «Радіо Трек».

Попередньо сторони погодились на таку розмову в прямому ефірі. Коли вона відбудеться – розкажемо пізніше.

Слідкуй за нашими новинами у  Telegram  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень