На ХАЕС відбулися важливі кадрові призначення (ФОТО)

Нових керівників призначили наприкінці травня

ФОТО "Голос України"

Начальником навчально-тренувального центру Хмельницької АЕС призначено Василя Слуханського. Це атомник з великим досвідом, адже працює на ХАЕС понад 25 років. Кар’єру на ХАЕС починав оператором реакторного відділення.

Тривалий час працював начальником зміни енергоблока АЕС. Останні роки до призначення був провідним інструктором групи тренажерної підготовки в рамках програми ротації оперативного персоналу з метою залучення висококваліфікованих фахівців у систему підготовки ХАЕС.

Начальником відділу розвитку персоналу призначено Івана Ковалінського. На Хмельницьку АЕС прийшов після служби в органах внутрішніх справ та МНС у 2006 році. Очолював відділ психолого-педагогічного та фізіологічного забезпечення в НТЦ.


Начальником служби надійності, ресурсу і продовження експлуатації (СНРіПЕ) призначено Віктора Гусака. Він працює на ХАЕС з 1994 року. Працював у Державному комітеті ядерного регулювання України, пізніше – заступником начальника ДІЯБ на Хмельницькій АЕС. 2012 року на Хмельницькій АЕС очолив лабораторію управління продовження термінів експлуатації енергоблоків СНРіПЕ, а з січня 2020 року до призначення на посаду начальника СНРіПЕ – головний фахівець з розслідування та налізу подій СГТ.

Радником генерального директора призначено Сергія Количева. Трудовий шлях на Хмельницькій АЕС розпочав у цеху теплової автоматики та вимірювань, пізніше працював у планово-економічному відділі на посаді економіста та заступника начальника відділу, з 2002 року очолював планово-економічний відділ управління виробничо-технічної комплектації. Протягом останніх семи років працював на посаді начальника відділу технічного супроводження та аналізу постачання УВТК.

За матеріалами видання "Перспектива"

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Теги: ХАЕСкадри
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень