На "гарячу лінію" ОДА звернулося майже 600 учасників АТО

З початку року за консультаціями на "гарячу лінію" Рівненської облдержадміністрації звернулось 580 учасників АТО та членів їх сімей.

Тільки за минулий тиждень на номер 0 800 500 078 зателефонували 24 захисника Вітчизни, котрі цікавилися питаннями соцзахисту, працевлаштування, отримання пільг та виплат тощо.

Про це повідомляє прес-служба Рівненської ОДА.

Усі звернення, що надходять на "гарячу лінію", оперативно передаються відповідним службам. Додатковий громадський контроль за вирішенням проблем демобілізованих здійснює Центр допомоги АТО.

Водночас обласний контактний центр проводить періодичне анкетування демобілізованих військовослужбовців з метою вивчення їхніх проблемних питань.

Нагадаємо, на сайті Рівненської ОДА запрацював "Центр допомоги учасникам АТО". Його функція - максимально повно, зручно та оперативно надавати інформацію про допомогу, яка надається захисникам Вітчизни в області та гарантована державою.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень