На Дубенщині поліцейські затримали зловмисників, які обікрали пенсіонерку (ФОТО)

Зараз поліція шукає інших потерпілих від їхнього шахрайства

Про крадіжку грошей у сусідки вчора, 12 вересня, поліцейським повідомила 59-річна жителька села Озеряни. Жінка запам’ятала авто, на якому пересувалися зловмисники, тож правоохоронці оперативно їх затримали.
 Вона розповіла, що дві невідомі жінки викрали у її 82-річної сусідки сім тисяч гривень, а також зазначила, що зловмисники пересуваються на «вазівці» темно-синього кольору та попрямували у напрямку села Варковичі.

Поліцейські оперативно затримали автомобіль «ВАЗ 2199» у селі Привільне, — повідомив начальник Дубенського відділу поліції Володимир Голубош. — У салоні перебували дві жінки та водій. Вони зізналися у скоєнні крадіжки, показали гроші, які заховали у спідньому, та зараз дають покази слідчому.

Поліцейські Дубенського відділу поліції встановили, що в обідню пору 55-річна громадянка Білорусі, яка проживає протягом п’яти років у місті Ніжин Чернігівської області, разом із 73-річною мешканкою міста Кропивницький, прийшли до будинку 89-річної жительки села Озеряни. Зловмисниці запропонували пенсіонерці зняти порчу та для цього попросили показати, де та зберігає усі свої заощадження.

Довірлива господиня вказала на схованку, після цього одна з жінок попросила води. У той момент, коли пенсіонерка відволіклася, інша — викрала гроші.
За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України
Поліцейські звертаються до громадян, які стали свідками чи потерпілими в скоєних вказаними особами злочинів, повідомити на спецлінію «102».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень