На дільницях Рівненщини крадуть і нищать майно: найцікавіші курйози

Іноді намагаються поцупити і з’їсти бюлетені

Станом на 20:00 усі виборчі дільниці області закінчили свою роботу. Поліцейські забезпечили правопорядок під час голосування та продовжують нести службу на дільницях у період підрахунку голосів.

Сьогодні на дільницях нарахували чимало порушень. Зокрема, до поліції надійшли заяви від трьох кандидатів у депутати Верховної Ради, що їм стало відомо про можливе порушення виборчого законодавства на території Демидівського району.

За результатами попередньої перевірки поліцейські встановили, що членів кількох дільничних виборчих комісій схиляли діяти в інтересах конкретного кандидата у нардепи.

Відомості за цим фактом внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою кваліфікацією «перешкоджання здійсненню виборчого права».

Крім того, близько 13:30 до поліції звернулася голова однієї з виборчих дільниць. Чоловік заявив, що на вулиці Миколи Негребецького виборець намагається винести бюлетень з приміщення ДВК. Протиправним діям 42-річного рівнянина завадили члени комісії.

За фактом замаху на викрадення виборчого бюлетеня розпочали досудове розслідування. Чоловіку загрожує до 5 100 грн штрафу чи обмеження волі на строк до 3 років.

А о 18:22 до поліції надійшло повідомлення від нетверезого жителя села Біловіж, що члени виборчої дільниці перешкоджають йому проголосувати, апелюючи тим, що дільниця вже зачинена.

Втім, правоохоронці встановили, що на ДВК проходить голосування, а заявник у списках виборців - відсутній.

Ознайомитися з результатами екзит полів можете тут:

Національний екзит-пол: «Слуга» попереду, далі «За життя» із учетверо меншим результатом

 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень