Через зникнення світла виборців просили покинути дільницю

Без електропостачання лишилася частина Рівного та Обарів

У Рівному спостерігається часткове аварійне відключення електроенергії.

Проблем з електропостачанням через пошкодження абонентської кабельної лінії, що належить КП «Рівнеелектроавтотранс» виникли у районі Мототреку, частково на вул. Відінській та С. Бандери, а також «На щасливому» та у Новому дворі.

Електропостачання для більшості споживачів вже відновили, повідомили Радіо Трек в «Рівнеобленерго».

Крім того, без електроенергії частково лишився й Обарів. Там відключення світла сталося через пошкодження на лінії 10 кВ «Карпилівка». На місці події вже працюють бригади Рівненського РЕМ. Поки що вони встановлюють конкретне місце пошкодження.

Між тим, є і випадки відключення від електроенергії окремих виборчих дільниць. Чергові бригади «Рівнеобленерго» намагаються якнайшвидше усунути наслідки аварій. У цьому їм допомагають й рятувальники.

Зокрема у першій половині дня на вул. Чорновола у Рівному сталося аварійне відключення електроенергії, внаслідок чого на виборчому окрузі №152 без електропостачання залишилась виборча дільниця №561/011, що розміщена у приміщенні бібліотеки (в будівлі клубу на вул. Чорновола, 101Е).

З метою недопущення зупинки виборчого процесу і тимчасового закриття виборчої дільниці, рятувальники задіяли спец обладнання - електростанцію «Iron Angel EG» потужністю 5,5 КВт та освітлювальну мачту.

Також енергопостачання зникло у Рівному на виборчій дільниці №561011. Про це повідомили у громадянській мережі "ОПОРА".

Виборці, які знаходилися у кабінках для голосування змогли проголосувати. Усіх інших, хто перебував на дільниці і ще не отримав бюлетені, комісія попросила покинути дільницю і прийти згодом або дочекатися увімкнення світла.

Через кілька хвилин світло з’явилося і знову зникло. Станом на 13:00 електропостачання на дільниці ще було відсутнє.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень