На Білому озері — два потопельники

П’яні розваги на катамарані завершилися трагедією

На Білому озері потонули двоє мешканців Рівненщини. Трагедія трапилася в суботу в обідню пору. Компанія з п’яти жителів села Рокитне відпочивала на турбазі, яка розташована на озері. Троє з них поплили розважатися на катамарані, розповідає керівник служби порятунку на водних об’єктах Анатолій Якимчук:

Розпивали спиртні напої, бо в катамарані бутилку знайшли. Почали «дурачитися» троє на тому катамарані, стрибати одягнені у воду… І от, на жаль, двоє потонули, одного вдалося витягнути до берега. Двох хлопців водолази піднімали уже, - розповів Анатолій Якимчук.

Коли рятувальники побачили хлопців, які тонуть, то відразу кинулись рятувати їх. Однак з води витягли лише одного, а інших двох знайшли у водоростях поблизу того місця, де вони стрибали. Анатолій Якимчук каже, що катамаран юнакам ніхто не давав, тож, ймовірно, що вони взяли його без дозволу. Наразі поліцейські встановлюють всі обставини інциденту.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень