Рівненський нардеп розповів про подробиці свого завтрашнього запливу на Білому озері

Депутат Верховної Ради Юрій Вознюк з Рівного влаштовує заплив разом зі своїм другом і колегою Ігорем Гузем

Про подробиці запливу Юрій Вознюк розповів Радіо Трек:

У воді з температурою +6 небезпечно перебувати не тільки для здоров'я, але й для життя. Тому пливти збираємося у спеціальних гідрокостюмах. Поруч, на всяк випадок, буде пливти човен із рятувальником та медиком. Відстань, яку збираємося подолати вплав, - близько 2 кілометрів.Я непогано плаваю. Ходжу в басейн, і пропливаю щоразу 1-1,5 кілометра. Цей заплив буде не на швидкість, а просто, щоб перепливти озеро. 

За словами Юрія Вознюка, не одну водойму перелив уже і його колега Ігор Гузь. Займається таким плаванням він уже кілька років. І, приміром, влітку проплив вздовж озера Світязь, що на Волині. Оскільки Біле озеро, що у Володимирецькому районі на Рівненщині, не гірше за Світязь, Юрій Вознюк запропонував йому здійснити заплив через нього.    

Пояснює Юрій Вознюк:

Мета запливу - популяризація здорового способу життя, а також привернення уваги до дороги, яка веде від смт Рафалівка до Білого озера. Ця дорога у жахливому стані, через що багато людей відмовляється від відпочинку на Білому озері, яке, вважаю, є візиткою нашої області. Тож ми маємо зробити сюди дорогу і розробити чи генплан, чи проект розвитку інфраструктури, щоб забезпечити достойний відпочинок на Білому озері. А це - турбота і про навколишнє середовище, і про те, щоб гроші відпочивальників залишалися в області.   

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень