На Ювілейному може вирости новий житловий комплекс

Якраз поблизу озера, що у парку Хімік

Новий житловий комплекс може з’явитися у мікрорайоні Ювілейний у Рівному. Йдеться про землю міжшкільного ресурсного центру, який працював на вулиці Соборній, 269 майже 50 років. Проте цього літа його ліквідували. 

Питання щодо припинення права постійного користування землею розглянуть депутати Рівнеради на одній із сесій. Якщо рішення підтримають, ділянку площею 70 соток зарахують до переліку земель запасу житлової та громадської забудови міста. 

Про це йдеться у проєкті рішенні, який опублікували днями на міської ради. Нагадаємо, ділянка розташована через дорогу від озера у парку Хімік. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень