На війну проти України в окупованому Криму мобілізують чоловіків призовного віку

Ті намагаються виїхати з території півострова

Фото з мережі
Фото з мережі

У Криму окупаційні сили готують чергову призовну кампанію, яка має стартувати у квітні. Кримчани вже отримують повістки, повідомляє представництво президента України в АР Крим.

Окупаційні адміністрації Криму готуються до проведення чергової призовної кампанії, яка вже традиційно має стартувати у квітні. Поява відповідного указу президента рф очікується наприкінці березня.

 

А вже зараз у самому Криму (зокрема, в Севастополі) на 29 березня планують проведення інструкторсько-методичних зборів із головами призовних комісій, військовими комісарами районів та іншими посадовими особами та персоналом (лікарями, зокрема), які залучені до призовної кампанії, – йдеться у повідомленні.

Нині чоловіки призовного віку, що перебувають на території автономної республіки, намагаються виїхати звідти.

Оскільки вартість авіасполучення через територію росії є доволі дорогою і варіантів виїзду не так багато у зв’язку із санкціями, то вони через територію росії виїздять на авто до третіх країн.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень