На спорткомплекс у Рівному дали кілька десятків мільйонів. З державного бюджету

 Кошти поки лише передбачили

Додаткові кошти на розвиток спортивної інфраструктури у Рівному передбачив Кабмін. Йдеться про додаткові 39,8 млн грн на будівництво спортивної арени на Макарова, повідомив очільник Рівненської ОДА Віталій Коваль. 

 - Загалом на будівництво спорткомплексу акумульовано понад 230 млн грн. Це перехідні кошти. Тому у наступному році ми активно продовжимо будівництво об’єкту. Сьогодні його готовність  – 53%.

 

Збудована триповерхова споруда спортивного залу з покрівлею і скляними вітражами.  Мультифункціональна арена розрахована на 3000 глядачів. Тут зможуть проводити не лише спортивні змагання, а й культурні та мистецькі заходи.

 

Його зводять у рамках програм Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» та «25 спортивних магнітів», - йдеться у повідомленні Віталія Коваля. 

Віталій Коваль

Наступний рік буде роком спортивної інфраструктури на Рівненщині, запевняють в ОДА.

Крім продовження реконструкції стадіону «Авангард» та спорткомплексу на Макарова, в програмі «Велике будівництво» передбачений окремий напрям щодо спортивних об’єктів в ДЮСШ.

Йдеться про реконструкцію спортивних об'єктів у 4 громадах області: Березне, Костопіль, Рівне та Дубно. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень