На спорткомплекс у Рівному дали кілька десятків мільйонів. З державного бюджету

 Кошти поки лише передбачили

Додаткові кошти на розвиток спортивної інфраструктури у Рівному передбачив Кабмін. Йдеться про додаткові 39,8 млн грн на будівництво спортивної арени на Макарова, повідомив очільник Рівненської ОДА Віталій Коваль. 

 - Загалом на будівництво спорткомплексу акумульовано понад 230 млн грн. Це перехідні кошти. Тому у наступному році ми активно продовжимо будівництво об’єкту. Сьогодні його готовність  – 53%.

 

Збудована триповерхова споруда спортивного залу з покрівлею і скляними вітражами.  Мультифункціональна арена розрахована на 3000 глядачів. Тут зможуть проводити не лише спортивні змагання, а й культурні та мистецькі заходи.

 

Його зводять у рамках програм Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» та «25 спортивних магнітів», - йдеться у повідомленні Віталія Коваля. 

Віталій Коваль

Наступний рік буде роком спортивної інфраструктури на Рівненщині, запевняють в ОДА.

Крім продовження реконструкції стадіону «Авангард» та спорткомплексу на Макарова, в програмі «Велике будівництво» передбачений окремий напрям щодо спортивних об’єктів в ДЮСШ.

Йдеться про реконструкцію спортивних об'єктів у 4 громадах області: Березне, Костопіль, Рівне та Дубно. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень