На росії шукають путіну заміну: Хто наступним може сісти на президентське крісло

 Експерт зробив прогноз

Оскільки Україна категорично відмовилася від переговорів з рф, чинному очільнику кремля почали шукати заміну.

Саме від заміни президента рф залежатиме, наскільки вдало можуть відбутися переговори з українською стороною, розповів військовий експерт Валентин Бадрак.

За його словами, у рф навряд чи розглядають секретаря Радбезу рф Миколу Патрушева, який відомий радикальними антизахідними та антиукраїнськими поглядами.

 

А ось заступник голови Радбезу Дмитро Медведєв цілком би підійшов під шаблон слухняного хлопчика, бо робив би все, що йому накажуть, але голова політичної партії «Єдина Росія» заплямував себе клоунськими заявами про використання ядерної зброї та ракет.

На роль президента може підійти і губернатор Тульської області Олексій Дюмін, який підпадає під шаблон, має відповідні якості, вміє говорити, на відміну від керівника Росгвардії Віктора Золотова, та вміє думати, на відміну від того ж Медведєва.

Також є варіант, що сісти на президентське крісло може син Миколи Патрушева – Дмитро.

Але мені здається, що це буде абсолютно невідомий, абсолютно нейтральний, схожий на сірий силует путіна наприкінці 90-х років, –  зауважив Валентин Бадрак, який додав, що рф потрібен посередник, який може вплинути на ситуацію.

Джерело: Апостроф

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень