На родину на Рівненщині скоїли розбійний напад і відібрали понад 700 тисяч гривень

Винним вже оголосили вирок

За вчинення розбійного нападу шестеро чоловіків потраплять за ґрати.

Кузнецовський міський суд підтримав позицію прокурора та визнав винними п’ятьох жителів Одеської та одного мешканця Волині у вчиненні злочину – за розбій, спрямований на заволодіння майном в особливо великих розмірах. Про це повідомляє пресслужба Рівненської обласної прокуратури.

Під час досудового розслідування зібрали достатньо доказів та прокурор довів у суді, що у травні 2016 року обвинувачені скоїли тяжкий злочин.

 

 

Група зловмисників проникла у помешкання родини, мешканців села колишнього Зарічненського району, вчинили розбійний напад та заволоділи майном на загальну суму понад 700 тисяч гривень.

Суд ухвалив, що четверо осіб проведуть у в’язниці 10 років 6 місяців, а двоє інших фігурантів справи «сидітимуть» 9 років 6 місяців. Також у всіх обвинувачених конфіскують майно.

ДЕТАЛІ ПОГРАБУВАННЯ

Відомо, що пограбування сталося у селі Кухітська Воля у травні 2016 року.

Четверо невідомих у балаклавах проникли у будинок поліщуків. Вони спочатку зв’язали руки та ноги дітям-підліткам, а потім 45-річному господарю, його 39-річній дружині та ще трьом їхнім маленьким дітям, які спали у сусідній кімнаті.

Грабіжники взялися допитувати жінку, щоб та віддала їм гроші.

 

Вона повідомила, де лежало півтори тисячі доларів.

 

Однак грабіжникам цього виявилося мало, тож двоє із них по черзі стріляли в ногу господині. 

Отримавши 29 тисяч доларів, грабіжники одягли господарю кайданки та зникли, пошкодивши колеса в сімейному автомобілі й тракторі, що були припарковані біля будинку — щоб уникнути переслідування.

Коли нападники залишили помешкання, першій вдалося звільнитися жінці, яка перекусила скотч на руках та допомогла всім іншим.

 

 

Лікарі швидкої медичної допомоги госпіталізували її з пораненням лівої ступні.

Співробітники слідчого управління та оперативники управління карного розшуку швидко, за добу, встановили місце перебування осіб, причетних до розбійного нападу: трьох молодиків з Одеської області та їхнього спільника з Волинської.

Останній — племінник потерпілої, саме він навів грабіжників на родичів.

Усім чотирьом було повідомлено про підозру та обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Уже в ході досудового розслідування з'ясували, що до пограбування причетні ще двоє мешканців Одеської області.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень