«Борзий» і «Шустрий»: палаючі авто та кримінальні розбірки в м. Рівне (ФОТО)

Добре, що не стріляють

Ми вже писали, що замовити підпал авто у Рівному коштує приблизно 500 доларів. Можна знайти виконавців, напевно, й дешевше, але тоді їх можуть спіймати чи впізнати.

Одним ловом,

Сьогодні близько третьої ночі в Рівному знову вщент вигорів черговий позашляховик. На цей раз «BMW Х5». Ми писали, що, як не дивно, але автомобіль зареєстрований на 74-річну жінку (умовно кажучи – бабусю), хоча насправді позашляховиком користувався 22-річний хлопець.

 

Хлопець геть молодий, але вже геть непростий.

Як пише Rivne Online:

Нам стало відомо із власних джерел – це Валентин Омельчук на прізвисько «Борзий», але більше відомим у певних кримінальних колах є його батько, якого називають «Шустрий», який наразі позиціонує себе як підприємець.

 

Згідно з реєстром судових рішень у провадженні Рівненського міського суду Валентин Омельчук є одним із чотирьох обвинувачених у вчиненні кримінальних правопорушень:

 

незаконному позбавленні волі або викрадення людини, грабежі, вимагання, розбої, незаконне заволодіння транспортним засобом.

«Борзий» понад 10 разів притягувався до адмінвідповідальності за порушення ПДР та злісну непокору поліцейським.

За оперативними даними він проходить, як ймовірний причетний до ряду інших злочинів, зокрема, підпалів та підривів.

 

До слова, як заведено в кримінальних колах, від надання будь-яких пояснень та написання заяви щодо підпалу автомобіля, Валентин Омельчук відмовляється.

Цікаво, що Радіо Трек свого часу писало про Валентина Омельчука, який став переможцем конкурсу боксерів ім. Анатолія Яндали. Було це в 2015 р.

Там наводилося й відовідне ФОТО, але не факт, що в означеному матеріалі йшлося саме про героя сьогоднішніх подій.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень