На Рівненщині працівник РДА незаконно нарахував собі та колезі майже пів мільйона гривень зарплати

Тепер посадовцю загрожує до 5 років в’язниці

Правоохоронці завершили досудове розслідування та скерували до суду обвинувальний акт стосовно колишнього працівника однієї з районних державних адміністрацій.

За даними слідства, ще у 2019 році працівник, неналежно виконуючи свої службові обов'язки, допустив безпідставне нарахування та виплату заробітної плати собі та ще одному працівнику на загальну суму 453 000 гривень, що спричинило тяжкі наслідки інтересам держави.

 

Завдану майнову шкоду повністю відшкодовано під час досудового розслідування, повідомляє прокуратура.

Максимальна відповідальність, яка загрожує за вчинення зазначеного кримінального правопорушення – до 5 позбавлення волі.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень