На прикладі Кідрука показали, як скоро всі актори Голлівуду заговорять українською (ВІДЕО)

Але це не принесе радості Фаріон

Як вже дано пророкували різноманітні візіонери, «мовний вопрос» та «язикове питання» незабаром зникнуть в Україні як такі, бо хто б якою мовою до вас не говорив, ви в себе в голові будете чути ту мову, яку ви собі захочете.

Вже буквально сьогодні в інтернеті набирає поширення відео, на якому український письменник Макс Кідрук горить українською, а потім комп’ютерна програма на основі застосування деяких можливостей Штучного Інтелекту демонструє нам того ж Кідрука, який говорить те ж саме – англійською.

Цей англомовний Кідрук – у цьому конкретному випадку – це чистий витвір Штучного Інтелекту.

Як відомо, зараз в Україні обговорюють мовні нововведення Президента Зеленського, згідно з якими всюди пропонують запроваджувати англійську, а щоб вона поширювалася легше, то в кінотеатрах скасують дубляж американських фільмів українською і запровадять титрування.

Тобто, ми будемо чути оригінальну англійську мову акторів та читати титри (перекладу) – українською.

Також поголовного знання англійської почнуть вимагати в Україні від всіх держслужбовців, а потім може й взагалі зроблять мову великої Гамерики – державною.

Поки дехто обурюється такими новелами, передбачають масу дискомфорту, інші радять не дуже тим усім перейматися, бо, мовляв, технології стрімко йдуть вперед і скоро мовне питання буде зняте у світі як таке: всі будуть добре розуміти одне одного – хто б якою мовою не говорив.

Фаріон, приміром, зможе завжди чути – українську і не буде більше – дотинатися до людей, за те, що вони люблять Україну та навіть гинуть за неї, але самою українською не говорять, бо на відміну від Фаріон народилися не у Львові, а

в Луганську.

 

По суті.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Костя Культреґер

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень