На «краша» Арестовича оголосили «полювання» в Білорусі

Генпрокуратура завела справу через сьогоднішнє відео

Олексій Арестович - фото з мережі
Олексій Арестович - фото з мережі

В Білорусі Генеральна прокуратура, підконтрольна диктаторському режиму Лукашенка, порушила кримінальну справу щодо радника офісу Президента України Олексія Арестовича... по ч.3 ст.361 Карного кодексу Республіки Білорусь.

Встановлено, що підозрюваним 17 березня 2022 року записано та розміщено у глобальній комп’ютерній мережі Інтернет відеоролик з публічними закликами до здійснення актів тероризму та диверсій на об’єктах Білоруської залізної дороги, здійснення інших дій, спрямованих на заподіяння шкоди національній безпеці Республіки Беларусь, - повідомляє продиктаторське білоруське видання BELTA

Скриншот з сайту
Скриншот з сайту

Ця «постанова» стосувалась цього відео радника Арестовича. В ньому він закликав до «тотальної рейсової війни» в багатьох напрямках, зокрема на деяких білоруських. Адже саме залізницею ворог отримує левову частку забезпечення та озброєння:

- Переривання постачання ворога на залізниці (а цей вид постачання найефективніший) може кардинально змінити ситуацію на нашу користь, - пояснив Арестович.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень