На ХАЕС розпочався ремонт фасаду першого енергоблока

Усі необхідні для ремонту матеріали уже закупили

На Хмельницькій АЕС розпочато роботи з облаштування фасадної частини будови першого енергоблока.

За більш ніж тридцятилітнє функціонування ХАЕС зовнішні стіни будови  першого енергоблока потребують оновлення. Збереження цілісності будівлі, зняття облицювальної плитки, яка вже почала руйнуватися, відновлення міжпанельних швів, приведення стін до такого стану, що не становитиме загрози персоналу та обладнанню – завдання залучених до роботи спеціалістів.

За словами заступника начальника енергоремонтного підрозділу з ремонтно-будівельних робіт ХАЕС Антона Фоміна, під впливом зовнішніх факторів спостерігається руйнування плитки, що несе небезпеку для пересування персоналу атомної станції.

 

У зв’язку з цим прийняли рішення щодо здійснення ремонтних робіт з облаштування фасаду.

Після збивання плитки стіни відновлюватимуться: будуть шліфуватися, наноситимуть штукатурку та спеціальні фарби, відновлюватиметься  кольорова гамма будови. Необхідні матеріали вже закуплені в європейських виробників, мають сертифікати відповідності до застосування у відповідних умовах на наших будівлях.

Між місцевим підприємством «Атоммонтажсервіс», яке виграло тендер на проведення ремонтних робіт з облицювання фасаду енергоблока, укладено відповідний договір. Як зазначив керівник ТОВ «Атоммонтажсервіс» Сергій Вознюк, при виконанні робіт використовуватимуться новітні технології та сучасні матеріали.

- Складність полягає у виконанні робіт на висоті, що потребує чіткого дотримання всіх норм та правил  охорони праці.

 

Ми залучаємо всі свої можливості, щоб роботи були виконані якісно, вчасно і в повному обсязі,- запевнив керівник підрядної будівельної організації.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень