На фронт з Рівненщини відправлять тисячі пасок

А ще патріотичні малюнки малечі

Цього року акція "Паска для друга" була особливою. До ініціативи приєднались переселенці, яких ще й вчили писанкарству. Фото - з Телеграм-каналу Віталія Коваля.
Цього року акція "Паска для друга" була особливою. До ініціативи приєднались переселенці, яких ще й вчили писанкарству. Фото - з Телеграм-каналу Віталія Коваля.

На Рівненщині планують спекти 4 тисячі пасок для наших воїнів. Акція «Паска для друга» проводиться вже 7 років поспіль. Цьогоріч пасхальна здоба «поїде» на фронт.

До ініціативи долучаються волонтери, переселенці та всі небайдужі, повідомляють в Рівненській обласній військовій адміністрації. 

Паски вже почали випікати на базі Госпіталю ветеранів війни, а також у селах Бугринської ТГ і навколишніх населених пунктах.

 

До речі, під час випікання першої партії у госпіталі організатори влаштували майстер-клас з писанкарства.  

Як це було - показав голова Рівненської ОВА Віталій Коваль у своєму Телеграм-каналі. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень