У Рівненському військовому госпіталі відзначили за старанність інтернів (ФОТО)

Молоді лікарі працювали у різних відділеннях медзакладу

У Рівненському військовому госпіталі завершилося стажування інтернів Української військово-медичної академії.

За добросовісне ставлення, старанність та ініціативність в навчанні їх було відзначено листами-подяками від імені керівництва медичної установи.

Серед групи молодших лейтенантів, які закінчили перший курс відповідно до обраного фаху та успішно завершили інтернатуру були спеціалісти з хірургії, терапії, анестезіології та загальної практики.

З метою набуття нових знань та навичок інтерни попрацювали в усіх відділеннях, поліклініці, Рівненському військовому полігоні. Також вони брали участь в добових чергуваннях у якості помічників чергового госпіталю.

Як зазначив провідний хірург госпіталю підполковник медичної служби Василь Савич, в навчанні немає дрібниць, тому інтерни-хірурги брали участь в усіх оперативних втручаннях у відділеннях гнійної хірургії, ЛОРу, травматології.

Вели післяопераційних пацієнтів до виписки, представляли їх на військово-лікарську комісію тощо.

Впродовж останніх років в Рівненському військовому госпіталі лікарську практику отримали близько двох десятків слухачів першого та другого курсів Української військово-медичної академії.

Прес-офіцер Міністерства оборони України в Рівненській області Віктор Шубец

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень