Бетонну огорожу, яку бояться рівняни, планують ремонтувати першочергово

Чекають на гроші

Аварійну бетонну огорожу на вулиці Олени Теліги біля військового госпіталю планують відремонтувати за гроші з обласного бюджету.

У 2018-му році Рівненська обласна рада, яка в серпні взяла шефство над госпіталем, планує виділити госпіталю майже півмільйона гривень у рамках програми шефства.

Нагадаємо, на похилі бетонні плити на вулиці Олени Теліги постійно скаржаться люди. Минулого тижня військовим про це вже вкотре нагадали, каже заступник командира військової частини, до якої відноситься госпіталь? Іван Підопригора:

Знову прибуло телебачення, щось там знімає, фотографує. Я вийшов. Питаю: "Ви це робите, аби нас, як то кажуть «нахилити» чи щось допомогти?". Вони говорять, що до них звернулась громадськість, кажуть, що цей паркан в аварійному стані та загрожує здоров’ю і життю людей.

Крім цього, серед головних питань – це оновлення в  госпіталі лабораторного обладнання та встановлення огорожі навколо окремих корпусів, втім, про це думатимуть після того, як відремонтують плити на Олени Теліги.

Головний лікар госпіталю раніше казав у коментарі Радіо Трек, що вартість заміни плит становитиме близько 50 тисяч гривень. Виділення ж півмільйона військовій частині комісія погодила. Тепер лишається, аби питання розглянули на сесії обласної ради, яка пройде 1-го грудня. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень