Дозволу на паркан на Кавказькій у власника немає

Нині триває перевірка об’єкта контролюючими органами

У центрі Рівного, на Кавказькій, 9 знову спороджують паркан. Люди, яких наш кореспондент побачила на місці робіт, запевняють, що мають необхідні дозвільні документи. Втім, як розповів нам голова тимчасової контрольної комісії з питань вивчення законності проведення будівельних робіт, побудови огорожі та використання земельної ділянки на Кавказькій, 9, Святослав Стельмащук, у нового власника приміщення таких документів на землю він не має:

Ні, ніхто ніякого дозволу не давав. У нас на комісії було встановлено, що жодних документів на землю немає. Без сесії, поки вони не отримають рішення міської ради про передачу землі в оренду, вони не мають права використовувати земельну ділянку, це рахується порушенням земельного законодавства. Ми відповідні звернення понадсилали і в ДАБІ, і держгеокадастр, чекаємо на проведення перевірок. Думаю, вже наступного тижня ми отримаємо відповіді про проведені перевірки, по землі і по будівельній інспекції. Фактично, зараз вони використовують без правовстановлюючих документів земельну ділянку, - розповів Святослав Стельмащук. 

Тож висновки проведених перевірок стануть відомі лише наступного тижня. На сьогодні ж достеменно відомо, що новий власник приміщення земельну ділянку на себе ще не переоформив.

Нині на місці події працює поліція, яка чекає на схему організації дорожнього руху, адже зведені конструкції суттєво перешкоджають просуванню пішоходів. Також на місце події прибула представник компанії, що орендує приміщення на Кавказькій. Юрист відмовляється від коментарів журналістам, водночас демонструє документи поліції. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень