Можуть бути небезпечними: про ці «корисні» лайфхаки краще забути

Деякі поради можуть наробити біди

В соціальних мережах можна знайти різні лайфхаки, які допомагають спростити життя. Однак деякі з них можуть бути навіть шкідливими. Зокрема, є щонайменеше 4 небезпечні лайфхаки.

Популярний лайфхак зі скотчем

У мережі пропонують використовувати двосторонній скотч для кріплення декору, зокрема картин, та навіть вішалок. На перший погляд, цей лайфхак дійсно допомагає заощадити час і позбавляє необхідності робити в стінах зайві дірки. Проте насправді ви можете пошкодити стіни двостороннім скотчем. Може відпасти декоративне покриття разом із картиною.

Популярний лайфхак з дрилем

Кажуть, можна використовувати дриль і щітку для чищення сантехніки. Проте електроінструменти, які для цього не призначені, використовувати точно не варто. Насамперед ви можете пошкодити сантехніку і плитку. Крім того, використання насадок, які були створені своїми руками, може призвести до травм, адже така насадка легко злітає.

Популярний лайфхак зі свічкою

В соціальних мережах з'явився лайфхак, який розповідає, як подовжити термін горіння свічки за допомогою простої алюмінієвої фольги. В мережі радять просто обмотати свічку фольгою. Однак так точно робити не варто. І причина доволі очевидна — це може призвести до пожежі.

Популярний лайфхак із таблетками для посудомийної машини

Кажуть, що таблетки для посудомийної машини можна використовувати для чищення меблів. Але ці таблетки були створені, щоб боротися з проблематичними забруднювачами, тож містять «агресивні» компоненти. Тому якщо використовувати їх для чищення меблів, можна пошкодити обшивку.

Джерело: Express

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень