Можливий напад на Лозового перевіряє поліція

Звернення нардепа зареєстровано, перевірку доручено підрозділам внутрішньої безпеки і карного розшуку НПУ

До Національної поліції України звернувся народний депутат України Андрій Лозовий. Він повідомив, що до нього надійшла інформація від учасників АТО про те, що готується напад на нього та його матір - депутата Рівненської обласної ради. Вчинення цього нападу замовив один з діючих працівників поліції Рівненщини.

Зверення народного депутата України Андрія Лозового належним чином зареєстровано. Проведення перевірки за цим зверненням доручено Департаменту внутрішньої безпеки та Департаменту карного розшуку Національної поліції України.

Повідомляє Департамент комунікації Національної поліції України

Нагадаємо, напередодні у ФБ Андрій Лозовий повідомив, що його "замовив" в.о. начальника Нацполіції у Рівненській області Сергій Максимов. Нардеп наголошує, що володіє інформацією, ніби його планують облити зеленкою та жорстоко побити.

 

 

Замовили напад на мене. Отримав інформацію від рівненських ветеранів АТО, до яких звернулись з метою, щоб вони в цій си...

Опубліковано Андрієм Лозовим 29 січня 2016 р.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень