«Моя ціль: Рівне – потужний економічний центр», - Юрій Вознюк

Він запевняє, що знає як працювати з міністерствами, залучати кошти з державного бюджету

Рівне має стати не лише комфортним, а й сильним економічним центром. Про це заявив нардеп VII-VIII скликань, який балотуватиметься на посаду міського голови Рівного Юрій Вознюк.

Той, хто готовий вкладати в місто Рівне ресурси та інтелектуальний потенціал, обов’язково отримає підтримку міської влади. Підприємці та інвестори зрозуміють, що місцева влада – їх партнер, який зацікавлений їм допомагати. Кожен житель Рівного повинен відчувати перспективу проживання у нашому місті та впливати на його розвиток, — розповідає Юрій ВОЗНЮК.

Він запевняє, що знає, як працювати з міністерствами, залучати кошти з державного бюджету, запускати проєкти та шукати інвестиції.

Часто, коли приймаєш рішення йти на вибори, тебе запитують: «Хто ти й що зробив?». Так ось, замість тисячі слів ви можете побачити конкретні дії. За більш як шість років командної роботи вдалося реалізувати проєкти, які стояли «замороженими» десятки років. Ми постійно співпрацювали з Кабінетом Міністрів України та бюджетним комітетом для залучення коштів на соціально-економічний розвиток округу.

Спрямована субвенція дозволила завершити будівництво шкіл та садочків, зробити освітлення вулиць, провести ремонт доріг, покращити технічну базу навчальних закладів та реалізувати необхідні проєкти для громад – каже нардеп.

Додамо, Юрій Вознюк за результатами рейтингу аналітичного порталу «Слово і діло» – лідер серед рівненських політиків за кількістю виконаних обіцянок.

* на правах реклами

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень