Мотоцикліст втікав від поліції у Рівному

Його спочатку помітили на вулиці Костромській

Вчора, близько 23 години, патрулюючи на вулиці Костромській, інспектори помітили мотоцикл Yamaha, який мав технічну несправлінсть.

Патрульні подали водію сигнал про зупинку, але той не відреагував, а навпаки - збільшив швидкість. Утікаючи, водій скинув шолом, тому переслідувати такого правопорушника стало небезпечно і патрульні не наздоганяли його, а передали орієнтування іншим екіпажам.

Екіпаж неподалік за кілька хвилин відреагував та заблокував рух втікачу і зупинив без загрози життю та здоров'ю.

Під час спілкування із водієм патрульні помітили у нього явні ознаки наркотичного сп'яніння та запропонували водію пройти тест на стан наркотичного сп'яніння у медзакладі. Від проходження огляду 29-річний громадянин відмовився, що стало підставою для складання протоколу за ч.1 ст.130 КУпАП (керування в стані сп'яніння, по відмові) та постанови за ч.2 ст. 126 КУпАП за те, що він не мав посвідчення водія.

Під час поверхневої перевірки у керманича інспектори виявили 2 пакети з залишками порошкоподібної речовини схожі на первентин та 2 використані шприци. На місце події викликали слідчо-оперативну групу.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень